Om mig

07-02-2018
Flygtninge situationer
Jeg arbejder som frivillig danskunderviser i en sprogcafe, hvor jeg møder en del skæbner især fra Syrien. Det gør et stort indtryk på mig at se, hvor hårdt de arbejder for at finde fodfæste her i landet, mens bomberne regner ned over deres tilbageblevne familie.

Det har altid været en del af mit liv at tegne og male, men for ca. 15 år siden åbnede min kusine for alvor mine øjne for, hvad akvarelfarver, vand og papir kan gøre. Disse farver lever helt deres eget liv, og farverne har helt forskellige egenskaber. En verden, hvor man hele tiden lærer nye ting. Jeg har hentet en masse motiver fra Læsø, hvor vi ofte kommer, og fra Grønland hvor jeg kom jævnligt i 5 år, da den yngste søn med familie flyttede derop.

Som undervisere har jeg haft Inge Iversen og Birgitta Glode, og jeg får rigtig megen god inspiration ved at male sammen med en gruppe, der også interesserer sig for akvarelmaling. 

 

Jeg hedder Britha Nielsen og bor i Lejre. Kan træffes på mobil 25101958 eller via mail: brithanielsen@gmail.com

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.12 | 23:13

Dine motivvalg er sjovt nok som mine yndlingsmotiver, gode fremstillinger som jeg helt sikkert inspires af. Smukt. Mvh Jørn Søkilde

...
27.01 | 07:09

Tak for en fin generalforsamling hos Lisbeth 26/1 2020. Glæder mig til et nyt år med kunstneriske oplevelser sammen med jer. Bedste hilsner Tonie

...
28.08 | 18:43

God maleri som du har fremstillet

...
28.12 | 22:16

Hej Karin Rasmussen. Hvem har malet akvarellen? Mvh. Linette.

...
Du kan lide denne side